tentang kami

Produk Nutraceutical Klinikal Dr GeneS™ diformulasikan dan diedarkan secara eksklusif oleh VWA (M) SDN BHD, peneraju pasaran dalam industri air hidrogen. VWA® adalah Syarikat Pertama di Malaysia yang mengkategorikan mesin air hidrogen sebagai alat perubatan. Sistem rawatan Air Berfungsi Selular VWA® diperakui sebagai alat perubatan oleh Korea FDA; dinobatkan sebagai pengion air No.1 Dunia berturut-turut selama 10 tahun dan seterusnya. Air berfaedah kesihatan yang luar biasa ini mendapat banyak liputan media mengenai kisah mengubah kehidupan yang menakjubkan.   VWA muncul dua kali dalam berita utama tentang dua kisah pertempuran barah yang ajaib. Sejak tarikh penubuhannya, VWA® telah memenangi banyak pentauliahan termasuk WIPO, MyIPO, satu-satunya pemenang industri untuk International Brand Laurate Award dan banyak pentauliahan global.

Mengikut semangat dan hati nurani yang sama untuk meningkatkan kualiti hidup bagi manusia; VWA® dengan bangganya melancarkan Dr GeneS™ NutriPeptides Complex, menawarkan bahan-bahan yang dipatenkan dan terbukti secara klinikal dengan keberkesanan yang tinggi100% bioavailable & formulasi sempurna untuk sinergi kesihatan dan kecantikan terbaik, dengan harga yang paling berpatutan!

Mesej Dari Pengasas

“Mendidik orang untuk membuat pilihan yang bijak tentang air minum mereka mempunyai implikasi yang mendalam terhadap kesihatan dan kesejahteraan mereka. Ini adalah tonggak sejarah kecil yang kami lalui dalam membawa transformasi positif kepada banyak kehidupan selama lebih dari satu dekad. Anda adalah apa yang anda mampu meresap, sama dengan air dan nutrien. Kami secara khusus memperkenalkan pemakanan klinikal berpotensi tinggi Dr GeneS ™ untuk penggunaan kami sendiri dan juga untuk orang yang kami sayangi. Ia merupakan sejenis rahmat untuk kita menua dengan sihat & anggun! Itu juga sejenis PILIHAN yang perlu dibuat! “